Toegang tot de diensten

Het hoofdbestuur van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg bevindt zich in de Ernest Blerotstraat 1 te 1070 Brussel.
Tel.: 02 233 41 11 (algemeen oproepnummer)
Fax: 02 233 44 88 (algemeen faxnummer)
E-mail: fod@werk.belgie.be

Toegangsplan tot de FOD

Om de diensten en ambtenaren van het hoofdbestuur te bereiken, moet u het algemeen oproepnummer te vormen. Over het algemeen zijn de diensten van het hoofdbestuur niet toegankelijk voor het publiek (behalve het Documentatiecentrum). Enkel personen die een afspraak hebben, of ingeschreven zijn voor een studiedag of vormingsseminarie, of uitgenodigd werden voor een vergadering zijn dus toegelaten tot het gebouw. Deze personen moeten zich aanbieden aan het onthaal, en hun uitnodiging of inschrijving voorleggen;

De regionale directies van de toezichtsdiensten (Toezicht op de Sociale Wetten en Toezicht op het Welzijn op het Werk) van de FOD zijn toegankelijk voor het publiek na afspraak. U kan daarvoor rechtstreeks contact nemen met de betrokken dienst. Om de adressen en telefoonnummers van die diensten te kennen, kan u de adresgegevens van de betrokken regionale directies raadplegen: