Contact

In de rubrieken hieronder kunt u informatie aanvragen over onze bevoegdheden, de contactgegevens vinden van onze Arbeidsinspectie of klachten over onze diensten indienen.

Er wordt enkel publiek ontvangen op afspraak. We blijven uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar.

Het hoofdbestuur van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg bevindt zich in de Ernest Blerotstraat 1 te 1070 Brussel.

De hoofdingang van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg bevindt zich in de Ernest Blerotstraat (verbindingsstraat tussen het Hortaplein en de Barastraat). Bezoekers moeten zich aanmelden aan het onthaal.

Post kan van 8u tot 16u afgegeven worden op ons adres tegen een ontvangstbewijs. Onze diensten zijn telefonisch beschikbaar tot 16u30.

De FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg bevindt zich tegenover het Zuidstation. Het is gemakkelijk toegankelijk met het openbaar vervoer (trein, metro, bus, tram), maar ook met de fiets en auto.

Arbeidsinspectie

Externe directies Toezicht op de Sociale Wetten - Regionale directies Toezicht op het welzijn op het werk 

Wenst u een klacht in te dienen tegen een onderneming of een organisatie over het niet-naleven van de arbeidsreglementering, dan kunt u terecht bij de daarvoor bevoegde toezichtdienst van de FOD.

Zie kaart