Overleggids Deparis: Tuiniers – Reeks SOBANE-Strategie

Deze map is de aanpassing van de gids voor de participatieve opsporing van risico’s (Déparis) voor de tuiniers. De participatieve opsporing stemt overeen met het eerste niveau van de SOBANE-strategie voor risicopreventie.

De map is bedoeld als hulpmiddel om Déparis-vergaderingen te organiseren. Bepaalde documenten eruit kunnen gekopieerd of afgeprint worden voor de deelnemers.

De map bevat de volgende documenten, die elkaar aanvullen:

  • een brochure met een korte voorstelling van de SOBANE-strategie, zodat de preventieadviseur de strategie kan uitleggen aan de deelnemers; 
  • een document voor de uitnodiging van de deelnemers voor de Déparis-vergadering; 
  • de overleggids Déparis toegepast op de tuiniers, die 15 tabellen omvat die 15 facetten aansnijden van de werksituatie;  

U kunt 1 exemplaar van deze publicatie bestellen door te klikken op “Aan winkelwagen toevoegen”. Voor de bestelling van een grote hoeveelheid dient u een e-mail te sturen naar publicaties@werk.belgie.be.

Opgelet! De map kan enkel als geheel besteld worden. Indien u van bepaalde documenten in de map bijkomende exemplaren nodig hebt, kan u die kopiëren of de PDF’s hieronder afdrukken.