Coronavirus: sensibiliseringsmateriaal voor op de werkplek in 17 talen

Gepubliceerd op
in
Theme

De FOD Werkgelegenheid heeft enkele tips om de verspreiding van het coronavirus op de werkplek te vermijden, vertaald. 

Werk je samen met anderstaligen? Of ben je een werkgever en stel je werknemers uit het buitenland te werk? Dan kunnen deze affiches je wellicht helpen om hen te informeren over de maatregelen op de werkvloer om het coronavirus de baas te blijven.

Als werkgever moet je bij de aanpak van het COVID-19 virus de werknemers informeren over de te nemen maatregelen in je onderneming om het risico op verspreiding van dit virus zo beperkt mogelijk te houden. Hierbij is het natuurlijk noodzakelijk dat je alle werknemers bereikt, ook zij die uit het buitenland komen en bv. het Pools of het Russisch als moedertaal hebben. Enkel als iedereen de maatregelen goed begrijpt en toepast, zullen ze voldoende effect hebben.

Druk de infofiches af op het gewenste formaat en hang ze op of deel ze uit. Zo help je mee om je werkplek veilig te houden!

Bekijk ook onze andere affiches en schema’s en onze sensibiliseringsfilmpjes. Deze zijn enkel beschikbaar in het Nederlands en het Frans maar zijn vaak heel visueel zodat ze ook begrijpelijk zijn voor wie die talen niet zo machtig is.

Ander interessant materiaal: